اقدام برا بارداری

من دو ماهه اقدام کردم برا بارداری هر دوماه هم اچ سی جی زدم ماه اول با دو روز تاخیر پریود شدم این ماهم 5 روز جلو انداختم و تعدا روزهای پریودم نسبت ب ماه ها قبل کمتر بود. با اینکه پریودیم تموم شده ولی حالت تهوع و کمردرد و پادردم چرا اینجوری شدم البته بگم متفورمین هم مصرف میکنم دوماهه هیچوقت همچین حسی نداشتم بی بی هم گذاشتم منفی بود بنظرتون مشکل خاصی دارم یا طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
دوست عزيز اين مسائل را با دكتر زنان و ماما بايد مشورت كنيد .