مشکل جنین در سونو انومالی

سلام خسته نباشید من 19 هفته ام الان هفته 18 رفتم سونو انومالی همه چی خوب بود جز اینکه تشخیص روده اکوژن جنین دادن دیگه رفتم اکو قلب که خداروشکر گفت مشکلی نیست سالمه آزمایش nipt دادم هنوز جوابش نیومده با یه سری ازمایش دیگه که یکیش آزمایش توکسو بود igg 245 بود igmمنفی بود یعنی زیر 1 بود حالا خیلی نگرانم واسه نی نی‌م شب و روزم شده گریه اینم بگم سونو ان تی هم خوب بود ریسک هامم خوب بود خیلی ان تی هم 1.8 بود

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر همه ابنها خوب بوده جاي نكراني اصلا ندارد ومشكل جسماني نخواهد داشت