دهانه رحم مسدود

سلام من دختر ۱۵ ساله دارم بخاطر درد مکرر و پریود نشدن بردیم پیش متخصص زنان با آزمایشات و سونوهای متعدد متوجه شدن که مانعی جلوی دهانه رحم داره  و باید عمل بشه بکارتش هم طبیعیه و مسدود نیست و از نوع حلقوی هست ما برای جراحی وقت بیمارستان گرفتیم حالا سوال من اینه آیا بعدجراحی بکارتش از بین میره یا نه و اگر از بین رفت میشه ترمیمش کرد؟ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید با پزشک جراح معالج دختر تان  که سونوگرافی های دختر شما را رویت کرده و شرح حال بالینی از دختر شما دارد  در این مورد مشورت داشته باشید یا با پزشکان جراحی که پرونده پزشکی دختر شما را بتوانند رویت کنند  زیرا به این شکل بدون رویت سونوگرافی و مشخص نبودن جزئیات  نمی توان نظر قطعی را داد موفق باشید