لکه بینی و بارداری

سلام من اخرین پریودم ۲۱ اذر بود. ۲۰ دی ازمایش بارداریم ۱۳۵ بود و ۲۱ دی لکه بینی زیاد دارم. هر بار ۲ تا لکه اندازه سکه میوفته رو توازن و کاملا متوجه میشم ریخته اندازش زیاده جذب نوار میشه. ایا اقدامی لازم هست؟ خطر ناکه؟ بچه بچه دومم هست. سر بچه اولم اینجوری نبودم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بله جانم تهدید به سقط هستید تعجب میکنم چرا تابحال سریعا به مرکز درمانی یا مطب دکترتون مراجعه نکردین!!
هر چه سریعتر برید به یک واحد درمانی اول سونوگرافی و تیتر بتا باید گرفته بشه