ما خیلی اختلاف داریم با شوهرم بالاخره بعد کلی مشاوره که تنهایی رفتم و قهر و بحث بهم گفتن شوهرم و خانوادش اختلال خودشیفتگی دارن و چون خودشون اصن قبول ندارن مشکل دارن نمیشه درمانشون کرد و باید مدارا کرد شوهرم ب شدت هم ب خانوادش وابسته است. من قصد جدای داشتم از اول خانوادم نذاشتن الانم که دو تا بچه دارم ب خاطر بچه هام نمیخوام جدا بشم. ولی تو این 6 سال خیلی تحقیر شدم و خیلی هم مورد سواستفاده قرار گرفتم. دیگه نمیخوام این مسائل ادامه پیدا کنه.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار. پرستار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
سوالتان را مطرح نکردید و نمیدانم در چه حیطه ای باید کمکتان کنم
اینکه بخاطر فررندانتان هر شرایط سختی را تحمل کنید به خود و فرزندانتان ظلم کرده اید
توصیه میکنم با یک مشاور حقوقی صحبت کنید واگر سوال روانشناسی دارید مطرح بفرمایید