من ۳۰ سالمه و با اقایی اشنا شدم که ۱۵ سال از خودم بزرگترن ۴۵ سالشونه از لحاظ مالی وضعیت خوبی دارند و از لحاظ روحی و ظاهری اصلا خیلی کمتر از سنشون هستن و علاقه زیادی به من دارند و ادم مودب و با شخصیتی هستند ،ایا این اختلاف سن باعث مشکل تو زندگی میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
يكي از مواردي كه خيلي موثره و بايد بررسي بشه همين موضوع تفاوت سن هست قطعا تاثير خواهد داشت و لازمه كه حتما همه جانبه بررسي كنيد و قبل از هر تصميمي با مشاوره پيش از ازدواج صحبت كنيد .