بنظر شما اقدام به طلاق بکنم یا نه؟؟

سلام یه ساله عقدم با اینکه قبلا دوست بودیم و خودمون تصمیم به ازدواج گرفتیم ولی دقیقا بعد از عقد اخلاق هردومون عوض شده و هردو بهانه گیرو لجباز و... شدیم اصلا باهم نمیسازیم تا حالا چن بار خواستم خودکشی کنم با قرص و... ولی هردفعه شوهرم فهمیده و نزاشته الان دیگ کاملا خستم چون هیچ کدوم حرف همو نمیفهمیم یه ساعت خوبیم دو سه ساعت بد و در حال جنگ...با توجه به اینک من دیگ دختر نیستم😔میترسم این موضوعو به خونوادم بگم و درگیر نوعی افسردگی و استرس شدم بنظر شما چیکار کنم؟؟؟؟الان که عقدم تموم کنم و برم دنبال آیندم یا بمونم و بسازم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
قبل از هرچيز بدونيد كه خودكشي راه حل نيست و بايد ديد پشت اين خودكشي كه از قبل همسرتون باخبر ميشه چيه ايا قصد واقعي از بين بردن خود هست يا ترساندن ديگران
اينكه جدا بشيد با ادامه بديد تنها توسط خودتون بايد تصميم گرفته بشه اما لازمه كه تمامي جوانب را بررسي كنيد و سود  و زيان اتمام رابطه و ادامه رابطه را بسنجيد .
موضوع بكارت نميتونه عاملي براي اين حجم از اضطراب باشه چون يك رابطه طبيعي و شرعي است .
بهتره قبل از هر تصميمي حتما با مشاوره زوج صحبت كنيد .