افسردگی جوان

سلام برادرم بیست و سه سالشه من فکر میکنم در کودکی مورد آزار جنسی قرار گرفته و تا الان هم با همان فرد درگیر است و فکر میکنم چند سالی هست که در ازای دریافت مبالغی تن به این کار میدهد و حس میکنم تهدید به رسوایی هم شده،  شدیدا افسرده شده اجازه ی برقراری ارتباط نمیده گریزان از خانواده و وابسته به دوستانش است، محبت و تهدید و تشویق هیچکدام افاقه نکرده جدیدا شدید تر شده و اگر ادامه پیدا کند به فرار از خانه یا حتی خودکشی منجر میشود، چه کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزيز
متاسفانه شرايط ايشان به شكلي است كه خانواده ديگر نميتوانند كمكشان كنند بهترين كار تشويق ايشان براي رجوع به يك روانشناس و همدلي با اين فرد است .
موفق باشيد