استفراغ نوزاد

سلام و عرض ادب.دخترم ۱۵ روزشه از روز اول هرچی شیر بهش میدم همه رو بلا استثنا بر میگردونه.حالت پنیری نداره شیر خودمو کامل برمیگردونه همون موقع. آروغشم میگیرم و دکترم بهش دارو داده ولی بی فایده بوده .چیکارکنم؟ از چی میتونه باشه؟ آیا مشکلش اساسیه؟خیلی نگرانم

و اینکه دو روزیه گاهی اوقات شیر رو حالت کشسانی برمیگردونه ،خیلی خیلی  ببخشید واضح بگم به حالت مخاط بینیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام و درود. والد گرامی اگر شیر خوردن نوزاد از بدو تولد مشکل داشته و استفراغ کرده چرا ترخیص شده؟ اگر از هفته دوم تولد استفراغ شروع شده لطفا سونو گرافی از معده و معاینه توسط فوق تخصص گوارش کودکان بفرمایید.