عدم تحمل لاکتوز

وقت بخیر

این ازمایش پسر من هست و دکتر براش تشخیص عدم تحمل لاکتوز دادن

تا الان شیر مادر با قطره ایزی کول میخورد و شیر کمکی ا ال ۱۱۰ اما از دیروز خیلی شدت مدفوع بلغمیش بیشتر شده و من شیر خودم رو قطع کردم دارم فقط شیر خشک میدم

خواستم بدونم از کجا مطمئن شم مشکلش فقط عدم تحمل لاکتوز هست و چه ازمایشی باید بده که حساسیت به پروتیین گلوی هم توش چک شه و متوجه شم الرژی نداره

Stool calprotection 12

Wbc 1-2

Phecal ph test 5

Fecal reducing substances test 4

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام.سوال شما رو درست متوجه نشدم اگر حساسیت به گلوتن منظورتون هست در کنار عدم تحمل لاکتوز که بچه داره‌‌ ‌؛ با آزمایش خون مشخص میشود