شب ادراری کودک

سلام روز بخیر

یه دختر 3ساله دارم ک حدود 4 ماهه از پوشک گرفتمش خیلی خوب همکاری کرد بدون حتی یک اشتباه من هم با تشویق و ترغیب و جایزه پیش رفتم اصلا دعوا نکردم باهاش تو این مدت شبا پوشک میکردم که یک درصد اتفاقی افتاد جایی کثیف تشه صبحم پوشک رو باز میکردم و خشک خشک بود دو هفته سفر بودم و منزل مادرم هفته اول خیلی خوب مثل خونه خودمون بود هفته دوم ولی به محض خوابیدن یه ذره پوشک رو خیس میکرد (همیشه شبا بیدار میشد و میگفت بریم دستشویی تو این دو هفته هم حتی اگه نیمه شب میبردمش دستشویی بازم یه ذره خیس میکرد پوشک رو) روش تنبیه  همیشه جریمه کردن بوده براش یک هفته است این مشکل رو پیدا کردیم  چه کار کنم برای درمان و اینکه دیگه اینکارو نکنه اصلا این اتفاق طبیعی میتپنه باشه؟به مرور زمان حل میشه؟ایا نیاز هس به پزشک مراجعه کنم؟چه پزشکی؟ممنون میشم جواب سوالم رو بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام و درود. با کودک شما هنوز 6 ماه خشک نبوده بنابراین عجله نفرمایید مجدد شبها پوشک روزها بدون پوشک باشه. فقط تمام اهالی منزل هم این رو برنامه رعایت بفرمایند و کودک رو تشویق بکنند. استرس در منزل هم نداشته باشید. اگر مجددا  در بازه زمانی 6 ماهه در شب یا روز خیس کرد با فوق تخصص کلیه کودکان مشورت بفرمایید.