ایا مشکل روحی دارم؟

سلام من خیلی توخونه باهمسرم پرخاشگرم و جیغ و دادمیکنم و واقعا حالم بده شرایط مراجعه به روانپزشک هم ندارم من ۴ساله ازدواج کردم وسال های اول زندگی خیلی از همسر و خانوادش رنجیدم جوری که تو بارداری مرتب با من دعوا و تنش داشتن اون موقع اصلا مثل الان پرخاشگر نبودم همسرم باخانوادم بحث میکرد و من بعد از زایمان و تو دوران شیردهی خیلی اذیت شدم که اگه بخوام بنویسم خیلیه بعد از مدتی باردار شدم و حال جسمیه وخیمی داشتم که بازهم همسرم بام بدرفتاری کرد و ولم کردو رفت بعدم من رفتم مادرش و خواهرش بامن دعوای بدی کردن و من بعد اون هر روز بدتر شدم و حالا همسرم بهتره باهام خوبه قید مادرشو زده ولی من هرگز نمیتونم فراموش کنم هر روز بحث و دعوا داریم تا حدی که هرچند وقت یبار دلم میخواد خودمو بکشم ولی بخاطر بچم دلم نمیاد و میترسم حتی یه تیغ قایم کردم.واقعا حالم بده و نمیتونم کمکی به خودم کنم توشهر غریب هستم و هیچکسم ندارم کمکم کنه خیلی بی حالم و فقط دلم میخواد بخوابم یا گاهی ساعت ها یجا میشینم و همش فکرمیکنم و حس وحال هیچیو ندارم کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر حال جسمیتان هم‌مانند حال روحیتان خراب بود میگفتید شرایط رفتن پیش پزشک ندارید؟ مثلا اگر دندانتان درد میکرد ویا دل درد و ... داشتید درد را تحمل میکردید ویا به دنبال دکتر و دارو بودید؟؟؟
شما از نظر روحی در اوضاع مساعدی نیستید مشکلات گذشته و خشمی که از افراد دارید باعث بروز مشکلات روحی در شما شده است
شما نیاز به دکتر و شاید دارو درمانی دارید
یادتان باشد که شما متعلق به خودتان نیستید و دربرابر فرزندتان مسئولید .بخاطر فرزندتان هم که شده باید با روانشناس و روانپزشک صحبت کنید
اگر مشکل مالی دارید از طریق تلفن با مشاورین بهزیستی صحبت کنید
شما باید در جلسات درمانی زیر نظرروانشناس روان درمانی شوید و نمیتوان از طدیق نوشتاری راهکاری ارائه داد