پریود نشدن

سلام من پریودم عقب افتاده بود آخرین بار 4آبان پریود شدم 15روز پیش رفتم دکتر بهم پروژسترون داد4تا زدم آمپولش رو پریود نشدم امروز رفتم سونو کرد گفت باردارنیستی آزمایش بتا ننوشت گفت اگه بودی توی سونو مشخص میشد البته 5آذر بتام منفی بود بهم ده تا استروژن داد روزی یدونه و مدروکسی پروژسترون گفت روزی دوتا بخورم اگه تا ده روز نشدم یعنی مشکلم جدیه؟ مشکل پلی کیستیک هم دارم اقدامم هستم 4ماهه نظر شما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید با مصرف دارو های تجویز شده مشکل شما برطرف خواهد شد موفق باشید.