پریود نامنظم

سلام دختری ۱۹ساله و مجرد هستم از ۱۳سالگی پریود شدم ولی هیچگاه پریودم منظم نبوده در این سالها بجز دویا سه بار موهای زاید دست و پا کاملا مردانه و زیاده و رو و زیر چانه ام موی زاید دارم مقدار پریودم هم کم هست اضافه وزن زیادی ندارم در حد سه یا۴ کیلو اما همان هم در نواحی تخمدان هاست با این وجود ایا من تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی دارم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید برای درمان چه قرصی استفاده کنم  میزان فعالیت روزانه ام هم کم هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

به احتمال زیاد تنبلی تخمدان دارید. جهت درمان مناسب با ازمایشات هورمونی خود مراجعه کنید .