شیردهی

سلام خسته نباشید

من ۲۱سالمه و سه ماهه مادر شدم

به دخترم هم شیر خشک میدم هم شیر مادر

شیرم کمه نمیدونم چکار کنم کساییم که راهنمایی میکنن میگن فقط غذا بخور

من اشتها ندارم یعنی نمیتونم جز صبحونه و ناهار چیزی بخورم شام هم به زور و واسه گرسنه نموندن

بخاطر کولیک نوزادم عصبیم

پودر لیدی میل گرفتم ولی شنیدم آلرژی زاست لطفا راهنماییم کنید چکار کنم شیر داشته باشم نمیخوام شیر خشک بخوره ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام براي افزايش شير افزايش مكيدن نوزاد در درجه اول كمك ميكند لذا كم كردن شير خشك كمك ميكند بين ساعت ٢-٥صبح حتما شير خودتان را بدهيد واسترس را كم كنيد ليدي ميل هم خوبست