ناباروری

با سلام . بنده 5 ساله اقدام به بارداری کردم و هر ماه زیر نظر دکترای مختلف بودم و پریودای نامنظمی داشتم و دارم که بیشتر فقط با امپول و دارو پریود میشم

و طی این چندسال با وجود سونو آزمایش ها و عکس رنگی فراوان که یه مقطع کیست  و تنبلی تخمدان داشتم که برطرف شد ولی بازهم بی نتجه بود الان مدت یک ماهه که پریودم قطع شده و با انجام سونو متوجه شدم که پلی کیستیک زیادی دارم که بزرگترنش 13 میله . حالا بدلیل شرایطم نمیتونم دکتر برم از شما خواهش میکنم تا منو راهنمایی کنید .

ممنون میشم پاسخ بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باید ازمایش مایع منی شوهر انجام شود و ازمایش هورمونی خودتان جهت شروع درمان لازم است .