وزن گیری نوزاد

سلام. دخترم 4 ماهش تمام شده و وزنش 6 کیلو است. هنگام تولد وزنش 3 کیلو 390 گرم بود. ایا وزنش کمه و باید غذای کمکی بهش بدهم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام و درود. وزن در شیر خواران در 6 ماهگی تقریبا باید دو برابر وزن تولد شود. افزایش وزن تقریبی باید ماهانه بالای نیم کیلو باشد. سیر رشد بین منحنی 15 تا 50 در صد و بالارونده باشه. ثابت موندن وزن در دو ماه پی در پی یا توقف رشد علامت خوبی نمی‌باشد. در حال حاضر وزن شیر خوار شما خوب میباشد. تغذیه  انحصاری با شیر مادر تا 6 ماه کافی میباشد.