خودکشی ناموفق

سلام من ۱۹ سالمه از لحاظ مالی هیچ مشکلی ندارم و مجردم هستم برای سال اول کنکور نتونستم درست درس بخونم و کنکورم خراب شد از اون موقع تحقیر ها و متلک های خانواده ام شروع شد یه روز بعد یه دعوای مفصل دیگه نتونستم خودم رو کنترل کنم و حدود ۳۰ یا ۴۰ تا قرص خودرم کارم به بیمارستان کشید و بستری شدم الان ۲ روزه خونم و نگران اینده ام میخواستم بدونم دید خانواده الان نسبت به این قضیه کی عوض میشه یا اینکه من همش شبا گریه میکنم یا وقتی خاطرات بیمارستان میاد تو ذهنم پاهام میلرزن نمیدونم تو یه حالت بدی گیر کردم انگار دلم میخواد بخوابم برای یه مدت طولانی  یا جایی برم که کسی رو نمیشناسم از طرفی هم نگران طرز فکر پدر و مادرمم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزيز
متاسفم از اتفاقاتي كه برايتان رخ داده است وقتي شما تا اين حد دچار مشكل شديد به نظرم خيلي ضروري است كه به روانشناس مراجعه كنيد تا هم به خود شما و هم به ارتباطتان با خانواده تان كمك بشود
موفق باشيد