مادرم چند وقته خیلی باهام بد شده بدون هیچ دلیلی.

چند وقته مادرم بدون هیچ دلیلی باهام بد شده تا یه سوالی ازش میپرسم با تندی جوابمو میده یا اصلا جواب نمیده هر وقت هم میخوام دلیل این کارشو ازش بپرسم و باهاش حرف میزنم حقیقتو واسش رو میکنم که من که کاری نکردم میگه الان تو داری زبون درازی میکنی درحالی که من میخوام حقیقتو بهش بفهمونم نمیدونم چرا اینجوری میکنه خیلی باهام بد برخورد میکنه تا ازش چیزی میپرسم انگار که بلانسبت بهش فحش دادم کارم همش شده گریه خسته شدم دیگه آخه چرا لطفا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل هیچ وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همانطور که خودتان هم اشاره کردید باید با صحبت کردن دلیل این تغییر رفتار را بدانید
شاید مادرتان دچار مشکلی شده اند که استانه تحملشان پایین اماده و حوصله قبل را ندارند
اگر نمیتوانید با ایشان صحبت کنید پیشنهاد میکنم برایشان بنویسید و از علاقه تان بگویید و اینکه محبت و نگاه مهربانشان را میخواهید
سعی کنید کمی تغییر رفتار دهید و در کارهای منزل کمک کنید و بخواهید که استراحت کنند برایسان شاخه گلی بخرید و با محبت کردن سعی در تغییر رفتار ایشان داشته باشید