آمپول hcgو بی بی چک منفی

سلام وقت بخیر من روز ۱۳ فولیکول ها به سایر-۱۴- ۱۸-۲۰-۲۱-۲۱-۲۴داشتم بعد همون شب یه دونه آمپول hcg زدم حالا بعد از ۱۰ روز از تزریق آمپول بی بی چک گذاشتم منفی شد مگه نمیگن تا ۱۴ روز مثبت کاذب نشون میده پس چرا برای من منفی شد؟ به نظرتون با این وجود امیدی هست که چند روز دیگه مثبت بشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

حاملگی وقتی است که پس از عقب افتادن قاعدگی بتا اچ سی جی مثبت شود .در ضمن منفی کاذب بیبی چک بالاست و باید حتما بتا بدهید .