آمپول سینال اف

سلام من برای آی یو آی در حال آماده شدن هستم ،آمپول اچ ام جی و سینال آف  برام تجویز شده که در روزهای ۷-۸-۹ پریود باید استفاده کنم خواستم بدونم بعضی از دوستان گفتن در روزهای ۴-۵-۶ تزریق کردن این تفاوت به چه علت هست ممنونم

و اینکه من سه ماه پیش یه پولیپ ۴در ۶ میلی داشتم که روز سوم پریود سونو کردم برطرف شده بود خواستم بدونم باعث ایجاد پولیپ نمیشه مجدد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارشناس بهداشت عمومی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درمورد زمان تزریق امپول ها باید پزشکتان اظهار نظر کند .

پولیپ خودبخود خوب نمی شود و نیاز به جراحی  دارد .اما ممکن است در بعضی سونوگرافی ها دیده شود و در بعضی موارد هم سونوگرافر نتواند وجود ان را تشخیص دهد .