کامپوزیت یا ارتودنسی

من 4 تا دندون جلوم یکم رو هم و نامرتبه.

به علاوه کناره های این 4 تا دندون سیاه شدن.شاید دلیلش روهم بودنشونه!

3 تاشو تاحالا درست کردم پر کردم و دوتای دیگش هنوز درست نکردم

حالا میخواستم بپرسم امکان دوباره سیاه شدنشون هست؟

و اینکه من که 3 تا از دندونام تراش دادم قبلا برای رفع سیاهیش؛ و در نهایت باید کناره هر دندونو بتراشم برای رفع پوسیدگی کامپوزیت بهتر نیست؟

و اینکه دندونام رو هم جفت نمیشن باید ارتودنسی کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص ارتودانتیکس و ارتوپدی فک و صورت

سلام احتمالا روکش بهتر از کامپوزیته برای شما. دیگه ارتودنسی هم لازم نیست