سلام من ۱۰دی ۹۸عمل لاپراسکوپی کردم کیست تخمدان داشتم بعد عمل پریودیام منظم بودواقدامم میکردم ولی جوابی نگرفته بودم تا مرداد امسال دردم گرفتم و دکتر بتامو دید گفت بیسته عددش تا سه بار بتا دادم تا فهمیدم شده پنج از اون موقع تا حالا متفورمین میخورم اقدامم دارم چرا باردار نشدم پس

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بستكي دارد كيست از چه نوعي باشد واكر يك سال شده مي توانيد داروي تحمك گذاري بگيريد هر چند اكر زير بيست سال داريد بارداري خيلي به صلاح نيست