شک به همسر

سلام خدمت شما ، دوساله که ازدواج کردم حدود یکسال پیش متوجه شدم همسرم در فضای مجازی عکس دوست دختر قبلیشو لایک زده و زیر عکس براش قلب گذاشته من چند ماه بعد متوجه شدم همسرم عذر خواهی کرد و گفت دیگه تکرار نمیشه، اما من بهش بی اعتماد شدم و همیشه بهش شک میکنم خصوصا وقتایی که بیرون میره میترسم بره عکساشو دوباره نگاه کنه .همش فکر میکنم که نکنه شاید اون خانم رو هنوز دوس داره، خودش که انکار می‌کنه و میگه برام مهم نیس،  و من بی منظور اون کارو کردم، به نظر شما من چیکار کنم راهنمایی کنید منو. ممنونم از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما نمیتوانید همسرتان را کنترل کنید که مبادا عکسی ببیند و یا زیر پست فردی کامنت بگذارد
شما دوست همدیگر نیستید و زن و شوهرید اگر قرار باشد علاقه همسرتان با دیدن یک عکس نسبت به شما کم شود که این رابطه معیوب است
معمولا افراد مخصوصا اقایان گاهی نسبت به افرادی که در گذشته با انها رابطه داشتند کنجکاو میشوند که بدون قصد و غرض است
اعتماد بنفس خود را بالا ببرید و سعی کنید خودتان را باور کنید
مهم اینست که شما انتخاب همسرتان بوده اید و حتما شما با معیارهای ایشان بیشتر همخوانی داشته اید پس خودتان را باور کنید و شک به زندگیتان  راه ندهید