کاهش وزن از طریق پیاده روی در دوران بارداری

سلام خسته نباشید. من تازه وارد ماه چهارم بارداری شدم. قدم 161 هست و متاسفانه وزنم 82 کیلو هستش. یه مقدار هم قندم بالا رفته ولی هنوز دکتر گفته دچار دیابت بارداری نشدم. یه تردمیل خریدم و تصمیم گرفتم با روزی بین 45 دقیقه تا یه ساعت پیاده روی سبک به کاهش وزنم کمک کتم که دچار دیابت و  فشار خون نشم. البته تو خوردن غذا هم حواسم هست چربی و شیرینی  خیلی کم میخورم.میخواستم بدونم برای جنین ضرر داره اگه اینجوری وزن کم کنم آیا ؟ علت چاقی من هم بخاطر دراوردن کیسه صفرام هست. قبلش وزنم خوب بود. بارداری بنده هم خواست خدا بود قصدش رو نداشتم وگرنه قبلش حتما وزنمو کم میکردم. اگر من رو راهنمایی کنین واقعا دعاتون میکنم ممنونم از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
کاهش وزن در سه ماهه دوم و سوم بارداری مجاز نمی باشد. در بهترین حالت شما صرفا فقط باید حفظ وزن کنید و ورزش ملایم داشته باشد