چقدر جدول تعیین جنسیت چینی صحت داره ؟؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

جدول چینی

پاسخ سلامهیچ کدام از این روشها دقیق نیست و به خاطر مشکلاتی که در بدن ایجاد میکند توصیه نمی شود اگر جنسیت از سلامت خود و جنینتان بیشتر اهمیت دارد میتوانید طبق رژیم غذایتان پیش روید.‌ روز خوش

جدول تعیین جنسیت چینی

پاسخ سلام تاثیر قابل توجهی نداره ممنون

سلام میخاستم ی سوال بپرسم اما نمیدونم خرافات هست یا نه میگن جنسیت جنین بر اساس جدول چینی تعیین میشه

پاسخ سلام در رشته مامایی وزنان تعیین جنسیت با سونوگرافی میباشد من اطلاعی از جدول چینی ندارم بهتره صبر کنید از هفته ۱۸بارداری به بعد سونوگرافی معمولی هم جنسیت را تشخیص میدهد موفق باشید

جدول بارداری برای پسردار شدن

پاسخ سلام منظورتان را درک نمیکنم. اگر قصد تعیین جنسیت را دارید به مراکز ناباروری که این کار را انجام میدهند مراجعه کنید. روز خوش