سلام خسته نباشید من آخرین بار که پری شدم بعد ۷ روز که غسل دادم یک یا دو روز بعدش نزدیکی داشتم کمی با شدت بود و بدون محافظت ولی روی واژن ریخت و من بلافاصله حموم رفتم و شستم. از روز نزدیکی من شروع به خونریزی کردم تا ۷ روز بعد یکی دو روز قطع شد بعد باز شروع شد و شدید بود تقریبا تا ۲۰ روز طول کشید آخرش شروع به خوردن ال دی کردم و بعد ۴ روز قطع شد،تا اینکه ال دی تموم شد و الان ۲۰ روزه که قرصها تموم شده هنوز پری نشدم

چقدر احتمال بارداری هست؟

چند بار هم بی بی چک استفاده کردم منفی بود

علت ابنکه پری نمیشم چی میتونه باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما و منفی بودن تست بارداری احتمال بارداری خیلی ضعیف است موفق باشید