من ۲۲ و نامزدم ۲۳ سالشه خونوادشون وضع مالی خیلی خیلی ضعیفی دارن؛الان نه خونه داریم نه وسایل زندگی نامزدم اصلا به فکر زندگی خودمون نیست؛همیشه برا خونوادش خرج میکنه ؛همیشه دستش به جیبه برا اونا ؛اوایل خیلی برام سخت بود ولی  الان یه کم عاری تر شده دیگه کم تر حرص میخورم؛اصلا پس انداز نداریم یه جورایی مثل باباشه ؛خونوادشو خیلی دوست دارم ؛مخصوصا مادر نامزدم خیلی بهم احترام میذاره؛منم خیلی بهش احترام میذارم؛نمیدونم چیکار کنم؛کمکم کنید لطفا ؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيزم
يك سوال وقتي عنوان ميكنيد كه خانواده از نظر مالي ضعيفه خودتون باشيد كمك نميكنيد پس طبيعيه كه ايشون كمك والدين باشه خانواده ايي كه سالها داشته و از اون مهم تر كه خانواده قدردان هستند و بي احترامي ندارند .بحاي حرص خوردن با ارامش حرف بزنيد به همسرتون بگيد كه چقدر براتون با ارزشه كه حامي خانواده اش هست و به اين افراد چقدر ميتوان تكيه كرد در كنارش ازش بخواهيد كه شروع به برنامه ريزي براي زندگي مشتركتون كنن اينكه ايا بپرسيد ايا برنامه ايي داره فكري از بابت منزل و وسايل خانه داره باهم صحبت كنيد و شنونده حرف هاي ايشون باشيد  .