افسردگی بعداز متوجه شدن بیماری

سلام برای یکی از اطرافیانم یه مشکلی ایجاد شده ایشون نمیدونستن که بیماری قلبی دارن بعد اینکه به دکتر مراجعه کردن متوجه شدن که مشکل قلبی دارن و دکترم کلی محدودیت براشون گذاشته الان چند ماهه که حالش بده کلا از زندگی نا امیده اوایل سعی میکردیم دلداری بدیم بهش اما تاثیر نداره این مسئله چقدر ممکنه طول بکشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

با سلام
ممنونم از اعتماد شما
این عزیزی که شما میفرمایید به احتمال زیاد از تشخیص این بیماری شوکه شده اند و این افسردگی واکنش نرمالی است که نشون دادن
به هرحال در یک لحظه چیزهای زیادی رو برای همیشه از دست دادن و در اینجا نیاز به یک بازبینی کل زندگی و تعریف یک سبک جدیدی از زندگی دارند که روانشاسان سلامت می‌توانند در این مسیر به ایشان کمک کنند
 اگه علایم افسردگی بیش از دو هفته ادامه دار باشه حتما باید به روانپزشک مراجعه کنند چون می‌تواند ناراحتی قلبی ایشان را تشدید کند
‌پاینده باشید
دکتر مریم امیدبیگی