ترس از تنهایی

سلام من ۲۴ سالمه و از تنهایی و تاریکی میترسم. از بچگی فیلم و صحنه ترسناک دیدم ولی الان که ازدواج کردم و غالبا تو خونه تنهام ، خیلی میترسم. خواب راحت ندارم. حتی زمانی که همسرم هستن شبها یکی از لامپارو روشن میزارم چون هر لحظه منتظر یه موقعیت ترسناکم مثل اون فیلما که برام اتفاق بیفته . و این ترس همه ی زندگیمو بهم ریخته . خواب راحت هم ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

سلام
ممنونم از اعتماد شما
ترس از تاریکی و تنهایی و صحنه‌های ترسناک خیلی شایع است و اتفاقا جزو موارد خیلی راحت برای درمان هست اما حتما باید در کلینیک و محیط عملی انجام شود با روشی مثل حساسیت‌زدایی منظم و سایر روش‌های رفتاردرمانی خیلی زود برای همیشه میتونین به آرامش برسید