نامنطمی قاعدگی

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر!

ببخشید من یه دختر۱۹ساله ومجردم..

یه مشکلی برام پیش اومده و متاسفانه ب دلیل شرایط خانوادگیم نمیتونم دکتربرم برای همین اینجا ازشما پرسیدم لطفا کمکم کنید

من اولین باری ک پریود شدم پریودم خیلی نامنظم بود  یک ماه طول میکشید و خونریزی داشتم اما نه بطور شدید باشه خونریزیم بعد از ۴ماه دیگه پریود نشدم تا یک سال بعدش پریود شدم و خیلی معمولی و منظم نهایت اختلال یکی دو روز بود تا چند وقت پیش دوباره  مشکل پیداکردم پریودم طولانی شد حدود ۱۳روز شد روز ۱۳ام دیگه قرص ویتاگنوس مصرف کردم خیلی خوب بود و قطع شد ولی ادامه ندادم مصرفش رو،همون سه ورق ۳۰عددی خوردم و دیگه ادامه ندادم بعدش مثل همیشه ۲۳ روز فاصله و دوباره پریود شدم اما بازم طولانی شد و حدود یک ماهه که الان من هنوز پریودم باز،ولی ایندفعه مصرف ویتاگنوس تاثیری روم نداشت حتی همشو مصرف کردم بازم تاثیری نداشت و دیگه نخوردم.میشه راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام عزيزم سونو وازمايش لازم هست ممكن است كيست باشد