تنبلی تخمدان

سلام شبتون بخیر من یک سال و یک ماهه که ازدواج کردم به خاطر بی تجربگی و این که نمیدونستم قرص های اورژانسی زیاد مصرف کردم البته تا پنج ماه پیش اخه قرص ها رو از وقتی که عوارضشون فهمیدم دیگه نخوردم ودیگه مصرف نکردم الان سه ماه  یا چهار ماه که پریودیم منظم شده بود ولی این ماه دوباره  عقب افتاده  امروز رفتم دکتر زنان بهم گفت تنبلی تخمدانه گفت برو آزمایش بده به نظرتون تنبلی تخمدان باعث میشه من حامله نشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دستیار دندان پزشک وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ببینید تنبلی تخمدان اگر بموقع پیگیری بشه و عوارضش وسیع نشه میشه با درمانهای مناسب تخمک گذاری و در نتیجه قدرت باروری رو هم حفظ کرد
مهم اینه که آزمایشات هورمونی بطور کامل انجام بشه
و هر شش ماه در سال اول و بعد هر سال یکبار چکاپ انجام بدید
روش درمانی دکترتون هم بسیار مؤثر خواهد بود تنبلی تخمدان نباید توسط بیمار و دکتر سرسری و نادیده گرفته بشه