خونریزی در هفته چهاردهم

در هفته دوازده خونریزیم شروع شد، سونو دادم گفتن جنین و جفت سالمه و مشکل دهانه رحم دارم، دو روز بیمارستان بستری و درمان شدم بعدشم اومدم خونه استراحت مطلق بودم و ده تا امپول و شیاف پروژسترون به مدت ده روز زدم بعد از چند روز از اتمام امپول دوباره خون سیاه رنگ دیدم، الان یه هفتس که به صورت لکه و ترشح ابکی قهوه ای ادامه داره و دوباره امپول میزنم اما فرقی نکرده فقط کم شده. چیکار کنم الان؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید  هفته آینده مجدد سونوگرافی انجام شود و طول دهانه رحم بررسی شود که در صورت نیاز سرکلاژ و یا حلقه پساری بنا به تشخیص پزشک تصمیم گرفته می شود موفق باشید