ازدواج و خانواده سنتی

سلام

من چند ماهی میشه که با دختر خانمی در ارتباط هستم و در ابتدا موضوع گفت و گوی ما محور درس و دانشگاه بود اما رفته رفته به ایشان علاقه مند شدم و ایشان هم به من (ما یه کلاس یا یه دانشگاه با هم نیستیم ) و اصلا ایشون یه شهر دیگه هستن

موضوع اینه که خانواده های دو طرف کاملا سنتی اند و اصلا نمیتونیم بگیم که ما در فضای مجازی با هم آشنا شدیم

و البته رابطه تلگرامی ما هیچ چیز غیر عرف یا حرامی نبوده تا حالا و خودمون هم کاملا رعایت میکنیم

قصد ما هم قطعی برای ازدواج نیست اما خب باید خانواده بدونن برای اقدامات و آشنایی بیشتر و اصلا نمیدونیم چطور مطرح کنیم و بگیم چطور آشنا شدیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت مرد شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
با توجه به فرهنگ سنتي خانواده ها اول بهتره خودتون تصميمتون را جدي كنيد و كامل به شناخت از هم برسيد و جلسات مشاوره پيش از ازدواج برويد الان كه شرايط اين جلسات به صورت انلاين هست و باتوجه به دوري مكاني براتون خيلي عاليه و با كمك زوج درمانگر و با راهكارهاي ايشون سعي كنيد خانواده هارا در جريان بگذاريد .