من مادر عصبی هستم

سلام،من فوق العاده عصبی هستم کافیه یبار دخترم به حرفم گوش نده باهاش دعوا میکنم قهر میکنم زود پرخاشگر میشم اوایل اینطوری نبودم خیلی در عذابم نمیدونم چرا اینجوری شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 شغل ندارم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
علت اين موضوع ميتونه متفاوت باشه و نياز به بررسي داره اين كه شما به اين موضوع اگاه هستيد خيلي ميتونه كمك كننده باشه دنبال ريشه هاي اين موضوع بگرديد و سعي كنيد اين موضوع را حل كنيد قطعا عامل اين واكنش ها فرزندتون نيست  بلكه چيزي درونتون هست كه تداعي ميشه و اين واكنش ها را نشان ميدهيد شايد اين الگو والدگري شما از مادرتون يا كسي كه شما را بزرگ كرده براتون باقي مونده حتما جلسات مشاوره فردي داشته باشيد .