عفونت واژینال

سلام

وقت بخیر

من دوماه پیش ترشحات سبز داشتم رفتم دکتر معاینه شدم گفتن سرویسیت داری.برام پماد کلوتریمازول وفکر میکنم قرص ازیترومایسین دادن.اما خوب نشدم.دفه بعد که برای معاینه رفتم پاپ اسمیر گرفتن ازم و بعد ازبردن نتیجه پاپ اسمیر گفتن زخم دهانه رحم داری و برام کرم کلیندامایسین ۲ درصد و قرص مترونیدازول دادن.بعد از اینکه داروهام تموم شد دوباره برای معاینه رفتن گفتن خوب شدی و مشکلی نداری فعلا

الان دقیقا یه ماه گذشته از زمانی ک دارو مصرف میکردم و دوباره یه روز قبل از پریودم ترشحات سبز رنگ دیدم و بعد از پریودمم لکه بینی داشتم و ترشحات زرد و کرمی.

چون متخصص زنانی که قبلا تحت نظرش بودم شهر دیگه ای هستن رفتم پیش یه دکتر دیگه

گفتن عفونتت میکسه و قارچی و باکتریاییه و برام کرم کلیندا ۲ درصد دادن و قرص فلوکونازول که سه تاشو به فاصله ۷۲ ساعت بخورم بقیه رو هفته ای یکی .قرصاش حدود ۲۵ تاس

و این دکتر جدیدی که رفتم گفتن برای درمان عفونت بیا پلاسما تراپی انجام بدم برات

میخواستم ببینم انجامش بدم؟تاثیرش ۱۰۰ درصد هست؟نتیجه بخش هست که بعدش عفونتم درمان بشه کامل؟و اینکه خب از نظر مالی هم یه مقدار برام سخته که بتونم هزینشو بدم

لطفا راهنماییم کنید.خیلی غصه میخورم که عفونتم دوباره برگشته و واقعا نمیدونم جرا چون خیلی بهداشتو رعایت میکنم و ازاین نظر حساسم.همسرمم همینطور.

روش جلوگیرمم کاندومه.ممکنه که این الهات یا زخم از عوارض کاندوم باشه؟چون زمان نزدیکی با کاندوم خیلی احساس درد و سوزش دارم ولی بدون کاندوم اینجوری نیست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام در عفونتهاي راجعه شايد كمك كند وكاندوم براي پيشكيري از عفونت خوبست وخودش عفونت نمي دهد