قاعدگی نامنظم

سلام من پریودیم نامنظم هست. مثلا یه بار تو ماه میشم یه بار کلا یک ماه نمیشم بعد ماه بعد میشم ایندفعه دوماه نشدم هر ماه هم بی بی زدم‌منفی بود هیچ علائم بارداریم ندارم خیلی درد دارم بنظرتون از چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
عزیزم اول اینکه شما باید درمان بشید علت این بی‌نظمی و قطع پریودی باید مشخص بشه چون با این شرایط احتمال اینکه تخمک کذاری هم نداشته باشید زیاده پس حاملگی هم اتفاق نمیافته!
مراجعه کنید به مطب براتون آزمایش کامل هورمونی درخواست بشه و سونوگرافی