قرص آسنترا

سلام خسته نباشید من آسنترا رو با دوز 25 برای افسردگی و اضطراب دارم مصرف می کنم در ابتدای درمانم . سوالم اینه که من احساس میکنم حالم داره بدتر میشه و اضطراب و بیقراری زیادی پیدا کردم و تپش قلب آیا این علاعم برطرف میشوند ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر تجویز این دارو به تشخیص روانپزشک بوده بهتر است درباره علائمی که دارید با پزشکتان صحبت کنید
تپش قلب از عوارض مصرف قرص آسنترا است ولی اگر افزایش ضربان قلب بیشتر از حد معمول است  و همچنین آشفتگی و پریشانی دارید ممکن است دوز مصرفی دارو زیاد یاشد
حتما مشاوره دارویی با پزشک مربوط را داشته باشید و به هیچ وجه خودسرانه دارو را قطع نکنید