سلام.

من ۳۰ ساله و همسرم ۳۴ ساله هستن.دو تا بچه دارم یکی ۴ ساله و یکی هم شش ماهه.

در ماه اخر بارداری و ۴۰ روز بعد از زایمان فرزند دومم رفتار همسرم با من و بچه خیلی سرد شده بود و تقریبا برای ما وقت نمی گذاشت و اخر هفته ها یا به بهانه کار سفر میرفت یا ما به ناچار منزل مادرم شب میموندیم و خودش هم میرفت منزل.تا اینکه فرزند دومم یک ماه و نیمه شد و من یک شب به صورت اتفاقی گوشی همسرم رو چک کردم که متوجه شدم با یک خانم قرار برای سکس گذاشته و چت هاشو با ی خانم دیگه دیدم که دیگه واقعا باهاش رابطه داشته بار اول بنا به گفته مشاور هرچی گفت قبول کردم و بهش اعتماد کردم.همسرم من رو متهم کرد که بهش بی محبتی کردم و به این خاطر با اینها وارد رابطه شده.

و من شروع کردم به بیشتر محبت کردن و بیشتر به خودم رسیدن.بعد از سه هفته دوباره متوجه شدم با همین دو تا خانم در ارتباط بوده و در اون دو ماه و نیم هر هفته حداقل با یک نفر رابطه داشته و حتی حرمت منزل خودمون رو هم نگه نداشته .این بار تصمیم به جدایی داشتم که مشاورم بهم گفت به خاطر دو تا بچه هات بهش فرصت بده و از کارش پشیمونه.

از اتفاق بار دوم تقریبا ۳ ماه میگذره رفتارش با ما کمی بهتر شده ولی از بعضی رفتارهایش احساس میکنم هنوز روابط تلفنی داره.

ضمنا نه خودش حاضر هست به مشاور مراجعه کنه و نه حتی من.

میگه من ی زمانی ی کاری کردم حالا کنار گذاشتم ولی من میدونم که خیانتش مربوط به اون دو ماه و نیم نیست و خیلی قبل تر هم این کارو میکرده.

نمیدونم اعتماد بکنم یا نه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
میدانم که احساس خوبی ندارید و در شک و دودلی بسر میبرید. درصحبتهایتان اشاره کردید که احساس میکنید در گذشته روابط دیگری نیز داشته اند و نمیدانید در حال حاضر اعتماد کنید یا خیر
دوست عزیز
باتوجه به شرایطی که دارید تمرکزتلن را از روی گذشته برداشته و به از این به بعد رابطه تان فکر کنید. اینکه آیا به جز مواردی که میدانید روابطی هم بوده یاخیر جز احساس ناراحتی در شما هیچ سودی نخواهد داشت چراکه همسرتان خواهد گفت مربوط به گذشته است و دیگر تکرار نمیشود
باهمسرتان صحبت کنید و بگویید بخاطر علاقه به ایشان و زندکیتان از گذشته چشم‌پوشیده اید واگر وجود رابطه ای بعداز این برشما مشخص شود ممکن است زندگیتان دچار اسیب جدی و جبران ناپذیر باشد. بخواهید اگر خواسته و نیازی در رابطه دارند با شما مطرح کنند وبه دنبال آن در فضای خارج از زندگی مشترک نباشند چراکه تکرار این موضوع برای شما قابل بخشش نیست
بعداز این گفت و گو سعی کنید هیچ اشاره ای به گذشته نکنید و با دید مثبت زندگی کنید واگر مشکلی یود با راهنمایی مشاور اقدام کنید