خیانت

سلام

شوهر من بخاطر مشکل عدم نعوذ که داره قرص مصرف میکنه

یک سال پیش قرص رو تو ماشینش پیدا کردم و بهش گفتم واسه چی قرص داری ما که رابطه نداریم گفت مال ی سال پیشه و ... انکار کرد ! الان متوجه شدم محل کارش مخفی میکنه

اینم بگم ما چندماه یبار رابطه داریم

حالا ی بسته اش رو تو محل کارش پیدا کردم که ۶ تا استفاده کرده بود در صورتی که تو ی سال اخیر ما ۶ بار رابطه نداشتم و شاید کلا تو ی سال ۴ بار رابطه داشتیم دو تای دیگه یا شاید بیشتر که من خبر ندارم رو برای چی مصرف کرده ، قبل این ی سال هم قرص های دیگه ای میخورد و میدونم این قرصی که پیدا رو تو این یک سال مصرف کرده

از طرفی دوربین محل کارش رو گوشیم نصبه و کار مشکوکی نمیکنه ولی من همش فکر میکنم بهم خیانت میکنه

نمیدونم باهاش در میون بذارم این موضوع رو فهمیدم یا خیر نمیدونم بگم بدتر میشه و مخفی میکنه و میزنه زیرش و انکار میکنه یا چی میشه

میشه کمکم کنید

من ی بچه دو ساله دارم و نمیدونم میتونم با این سختی جدا بشم و مستقل زندگی کنم یا خیر

ترس دارم از طلاق چون کسی پشتم نیست و اینده بچم تو این زندگی بهتر از زندگی بعد از طلاقه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
موضوعی که در پیامتان بسیار مهم است نداشتن رابطه زناشویی بین شما و همسرتان است
به‌چه دلیل شما و همسرتان رابطه جنسی ندارید اگر مشکل عدم نعوظ همسرتان است که اشاره کردید قرص مصرف میکنند و حتما باید به ارولوژیست و همچنین سکس تراپیست مراجعه کنید
شما ۲۵ساله هستید و احتمالا همسرتان هم جوان هستند و نداشتن رابطه زناشویی اصلا منطقی نیست و باید علت آن بررسی شود چرا که یکی از دلایل خیانت و روابط فرازناشویی نبود کیفیت مطلوب در روابط زناشویی است
موضوع دیگر اینکه بنظر میرسد رابطه عاطفی خوبی هم باهمسرتان‌ ندارید که محل کار ایشان را کنترل میکنید
باتوجه به شرح حالی که داده اید توصیه میکنم حتما با زوج درمانگر و مهمتر از ان با یک سکس تراپیست مشاوره حضوری داشته باشید