سلام خسته نباشید .🌹🌹🌹

میشه لطفا با توجه به آزمایش تیروئیدم بگید به چه صورت قرص بخورم؟

۳۳ سالمه متاهل در حال اقدام به بارداری ۸ سال میشه که تیروئید کم کار دارم .و قرص لوتیروکسین ۱۰۰ روزی یکی به جز ۵شنبه جمعه میخورم.جواب ازمایش دو دوره رو براتون میفرستم.البته این و هم بگم برای آزمایش جدیدم یعنی ابان ماه یک هفته قرص نخوردم و بعد از یک هفته ۳ روز خوردم و بعد ازمایش دادم روز ازمایش هم قرص نخورده بودم.چند وقت هم هستش در حال اقدام به بارداری هستم ولی نتیجه نگرفتم تنبلی تخمدان دارم و زیر نظر دکتر لتروزول و آمپول سینال اف و hcg  هم زدم ولی نشدم.ممنون از پاسختون🌹💜

۹۹/۸/۲۴ آزمایش

Tsh:34.8

T3: 0.828

T4: 7/58

آزمایش ۹۹/۲/۱۴

Tsh: 0.074

T4: 13.1

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بايد با متخصص غدد مشورت كنيد