نوزاد با وزن بالا

سلام خسته نباشید من ۲۰ روز هست زایمان کردم زایمانم طبیعی دیابت بارداری داشتم با رژیم کنترل میشد و وزن نوزادم حین تولد ۴ کیلو و۵۰۰ بود الان نوزادم ساعتی یکبار شیر میخوره و وزنش بنظرم بیشتر شده منو نگران کرده که فرزندم دیابتی نشه یا وزنش اونقدر بالا نره که نتونه راه بره خطر داشته بشه شیر خودم میدم و در حین روز دو بار از شیر خشک استفاده میکنم هر بار دو درجه نیاز ب هست ببرمش دکتر نوزادم دختره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر نگران نباشید در افرادی که دیابتی نیستند و فقط دیابت بارداری دارند بعد از زایمان برطرف می شود در حال حاضر هم  برای  نوزاد شما مشکلی وجود ندارد اما استفاده از شیر خشک بی جهت توصیه نمی شود و باید با تجویز پزشک متخصص کودکان باشد زیرا شیر خشک کیفیت شیر مادر را ندارد و به نوزادانی که افزایش وزن ندارند و رشد  قد و وزن آن ها نرمال نیست توصیه می شود موفق باشید