پریود نامنظم با فواصل طولانی,خون تیره,ترشحات خونی

با عرض سلام و خسته نباشید,من چند ماهه که 16 سالگیم تموم شده و حدودا سن 11 سالگی اولین پریودم بود.پریودم همیشه منظم نبوده ولی از حدود یک سال و نیم پیش فاصله بین دوره های پریودیم بیشتر شده,خصوصا از اواخر سال 98 که از اون موقع تا الان بیشترین تأخیری که داشتم,1 ماه و نیم و کمترین تأخیر 5 روزه,تاریخ های پریودی از اول سال 99:   9فروردین,13 اردیبهشت,30 تیر,9 مهر,21 آبان.  البته 21 آبان که پریودیم در حال حاضره,فکر میکنم به دلیل خوردن دمنوش گیاهی باشه که تأخیر نسبت به دو دوره قبل کمتره.حالا جدای از پریود من ترشحات متوسط روزانه رو دارم که گاهی آبکی و چسبناکه گاهی هم بافت سفت تری داره ,اما این اواخر تا حدود یک هفته پیش کمی آبکی و سفید رنگ بوده اما 3 یا 4 روز روز پیش زرد شد و دیشب ترشح خونی و قهوه ای داشتم,امروز هم که پریود شدم ترشح خونی رو داشتم و درد نسبتا شدیدی داشتم اما این درد حداکثر تا دو روز طول میکشه.خون ریزیم امروز از همیشه تیره تر بود و به سیاهی میزد اما کامل سیاه نبود,ترکیبی از خون سیاه و قرمز تیره,

به نظر شما دلیل این موارد چی میتونه باشه ایا جدی هستند؟ممنون میشم اگر لطف کنید پاسخ بدید.بابت طولانی شدن متن عذر میخوام

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید خیر مشکل جدی وجود ندارد می توانید برای منظم شدن پریود خود از دم نوش های گیاهی قاعده آور استفا ده کنید تا پریود شما منظم شود موفق باشید