سلام  من ۸ آبان وقت پریودم بود اما تا الان که ۱۹ آبان من پریود نشدم . شنبه آزمایش بتا دادم جوابش ۲۱.۷ بود که گفتن مشکوکه و سه روز بعد بیا دوباره ازمایش بده . دلم طاقت نیاورد امروز صبح بی بی چک زدم جواب منفی شد . نگرانم چون یه بار سابقه سقط داشتم خیلی میترسم که نکنه این بار خارج رحم باردار باشم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر نگران نباشید ۵ روز بعد از آخرین آزمایش بتا مجدد تیتر بتا انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید