سلام عرض میکنم ،من در عرض ۸ماه ۲۰ کیلو لاغر کردم الان ورزنم ثابت مونده میخواستم ببنیم چطوری وزنمو پایین بیارم چه چیز هایی بخورم البته با اروبیک لاغر شدم ،ممنون
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی شما باید رژیم رو در کنار ورزش داشته باشید برای بررسی وضعیت و رژیم غذایی نیاز به مشاوره بیشتر هست مطب و به صورت غیرحضوری می تونم در خدمتتون باشم از طریق ایمیل با من در ارتباط باشید. jozdany@yahoo.com پایدار باشید