تناسب اندام

سلام خسته نباشید من ۳۲ سالمه قدم ۱۷۰، وزنم ۷۰ چاقی شکمی دارم من باید وزنم چقدر باشه لطفا کمکم کنید من واسه اینکه وزن کم کنم شب ها میوه میخورم و شام نمیخورم آیا این کار درسته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
شما اضافه وزن ندارید وزن ایده آل شما 66 تا 68 است. اما برای چاقی شکمی باید ورزش بیشتری انجام بدید. بجای شام میوه خوردن کمکی به لاغری نمیکنه هر یک واحد میوه معادل سه قاشق برنج کالری دارد. اگر سه تا میوه بجای شام بخورید حدودا ده قاشق برنج یا صد گرم نان مصرف کردیده اید. برای کاهش چربی شکمی باید رژیم اصولی و علمی بگیرید در کنار ورش