آیا درد پریودی در ماه اول طبیعیه؟

سلام،من دیروز بیبی چک گذاشتم و متوجه شدم باردارم،من یه دختر ۱۸ماهه دارم و اونو از طریق ای وی اف باردار شدم،حدود ۴سال ناباروری داشتمو بعد ۳بار ای وی اف دخترم رو باردار شدم،در طول بارداری اولم امپول سلگزان و شیاف پروژسترون استفاده میکردم.

حالا که دخترم ۱۸ماهه شده باردار شدم،نمیدونم بازم باید از شیاف و امپول استفاده بکنم؟

توی این چند روز گذشته خیلی درد های پریودی داشتم و دارم،و روزی که وقت پریود شدنم بود یه لکه کوچولو هم دیدم،اما خونریری نداشتم.

تاریخ اولین روز اخرین پریودیم ۱۳مهر بود،حالا به نظرتون این درد های پریودی مهم نیست؟؟

و ایا داروی خاصی باید استفاده کنم؟

ممنونم از پاسخگوییتون🙏🏾🌺

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

حتما باید به دکترتون مراجعه کنید و مشورت بگیرید
بدون بررسی شرایط شما نمیشه نظر داد