سلام من متاسفانه اعتیاد به تریاک دارم پسرم ۱۸ ماهشه شیر خودمو میخوره باز هم متاسفانه من ۹ماه بعد از زایمان اعتیاد پیدا کردم ۳۱ سالمه الان احتیاج به تجربه اشخاصی که مثل من هستن رو دارم وراهنمایی که چطوری بچمو از شیر بگیرم که اذیت نشه آیا شدنیه ؟!آیا اذیت میشه؟چیکارکنم دارم از غصه پسرم دیوونه میشم لطفا کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر به فکر سلامتی خود و کودکتان هستید باید هر چه زودتر ترک کنید و به تدریج دفعات شیردهی را کاهش داده و شیر پاستوریزه  جایگزین کنید موفق باشید