سلام اول اینکه مطمئن نیستم که سوال رو در قسمت مناسب مطرح کرده باشم مشکلی که دارم اینه که چند تا مساله که خودم به هم ربطشون میدم ( و شاید هم واقعا مربوط به هم نباشن) چند وقته ذهن من و مشغول کرده من و همسرم حدود چهل سال داریم، هشت سال هست ازدواج کردیم و دو تا فرزند پنج سال و نیم و دو سال و نیم داریم رابطه جنسی ما خیلی کمه، شاید دو ماه یکبار ، شاید هم با فاصله بیشتر که تقریبا از دوران بارداری دوم که بخاطر مشکلات بارداری رابطه نداشتیم شروع شده قبلش هم زیاد نبود ولی بیشتر از الان بود همسرم علتش رو خستگی کار زیاد و شرایط ناشی از بیدار بودن بچه ها میدونه، در موردسوالهای من مبنی بر اینکه چه کارهایی از جانب من دوست داره که کیفیت رابطه مون رو بهتر کنیم هم اظهار میکنه به اندازه کافی خوب هست واقعیت اینه که خود من هم تمایل چندانی ندارم چون لذت خاصی نمیبرم ولی فکرم به شدت مشغوله که علت واقعی چیه ، هرچند دوست دارم رابطه لذتبخشی رو ایجاد کنیم ولی نبودنش هم برام ازاردهنده نیست، اصطلاح سردمزاجی حداقل در مورد من صدق میکنه ، در مورد همسرم هم دقیقا نمیتونم بگم چه مشکل خاصی داره متاسفانه گویا هوش جنسی من بالا نیست، یاداوری میکنم هیچ زمانی نبوده که همسرم تمایل به رابطه داشته و من استقبال نکرده باشم و اما چند مورد هست که من دائم اینها رو به یاد میارم و میخوام همه رو به هم ربط بدم اول اینکه دو بار به صورت کاملا اتفاقی تو جیب کت همسرم و توی کیفش کاندوم پیدا کردم ( اوایل بعد از زایمان که تقریبا هیچ رابطه ای نداشتیم هنوز)که توضیح داد چون از محل نگهداریشون افتاده بودن روی زمین اولین جایی که برای حفظشون پیدا کرده گذاشته، ولی من اصلا نمیتونم این توضیح رو باور کنم دوم از زمان عقد تو خونه ای که مجردی زندگی کرد اسپری لیدوکایین و بعدها هم مرتب در ماشین یا کیفش کرم زایلا پی میدیدم، واقعیت نمیدونستم برای چیه و توضیح میداد برای زانو درد هست( مدتها زانو درد داشت) ولی باز هم برام قابل قبول نیست و فکر میکنم برای اثر تاخیریش هست هرچند هیچوقت موقع رابطه از اون نوع کرم و اسپری استفاده نکرده(ولی از نوع دیگه تجاری مخصوص رابطه چرا)٢ سوم یک بار باز هم کاملا اتفاقی دخترم توی تبلت عکسی پیدا کرد از الت مردانه در وضعیت نعوظ ، همسرم گفت که بخاطر وجود یک ضایعه ( مشکوک به لیکن پلان هست همسرم) عکس گرفته تا برای یکی از دوستانش بفرسته برای تشخیص( همسرم پزشک ه ولی تا جایی که میدونم دوست درماتولوژیست نداره) نکته اخر هم اینکه در اوایل ازدواجمون همسرم فیلمهای پ و ر ن نگاه میکرد که سر این قضیه مدتی درگیری البته نه جدی داشتیم، الان نمیدونم نگاه میکنه یا نه ضمن اینکه حساسیتم رو نسبت به این مساله از دست داده ام این موارد الان به صورت یک وسواس فکری برای من در اومده، از طرفی نمیتونم و نمیخوام باور کنم ممکنه نشونه ای از خیانت باشن، از طرفی امکان تجسس و کارآگاه بازی هم ندارم، از طرف دیگه نمیتونم حرفهای همسرم رو باور کنم... ممنون میشم راهنمایی کنید ، در درجه اول در مورد اینکه اون مورد کاندومها و عکس رو ایا جدی بگیرم ، بی خیال بشم ، با خودش مجددا مطرح کنم؟ توی وسایل خصوصیش جستجو کنم( کاری که خیلی بدم میاد و مواردی که گفتم کاملا اتفاقی پیدا کردم و این تو ذهن من هست که شاید اگر جستجوگر بودم بیشتر هم پیدا میکردم) ما شهر کوچکی زندگی میکنیم و تقریبا همه ما رو میشناسن و اصلا نمیتونم با مشاورین شهرمون صحبت کنم قبلا هم در این رابطه در سایت سوال پرسیده بودم ولی متاسفانه پاسخی نگرفتم، منتظر پاسخ شما هستم و از اینکه مطلب خیلی طولانی شد عذرخواهی میکنم پیشاپیش تشکر میکنم
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تان را با من مطرح کردید. تعداد دفعات رابطه جنسی هر دو زوج ممکن هست با زوج دیگه متفاوت باشد مثلا یک زوج هفته ای پنج مرتبه رابطه جنسی داشته باشند و زوج دیگر سالی پنج مرتبه و هر دو رضایت داشته باشند. پس الگوی تعداد دفعات رابطه جنسی شما دو نفر به رضایت شما دو نفر بستگی دارد. جستجو کردن در وسایل شخصی همسرتان نه تنها مشکلی حل نمیکند بلکه باعث بوجود امدن مشکل جدید هم میشود به همین دلیل اصلا توصیه نمیشود. اعتماد مهم ترن رکن یک رابطه هست و اگر اعتماد از بین برود شیرازه رابطه متلاشی میشود. توصیه من اینست که اگر مشاورین شهرتون شما را میشناسند از مشاور تلفنی از شهرهای دیگه کمک بگیرید. در هر حال مشکل شما فقط و فقط با مراجعه به مشارو حل میشود.