رنگ‌مو در اقدام

سلام ما یک‌هفته پیش اقدام کردیم برای بارداری.الان زیر شکمم و کمرم تیر میکشه. ایا نشانه های بارداری هست؟

هنوز یک هفته تا موعد پریودم مونده.میتونم الان موهامو رنگ و کراتین کنم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم بارداری هیچ خانمی رو از روی علائمی مثل دل درد و کمر درد حساسیت به بو و ... اونهم قبل از اینکه موعد پریود برسه نمیشه حدس زد!
شما باید صبر کنی تا موعد پریودت برسه و اگر بیشتر از سه تا پنج روز تاخیر داشتی آزمایش بارداری انجام بدی
در زمان اقدام به بارداری بهتره که در معرض مواد شیمیایی قرار نگیرید